ТОП-НОВИНИ

От последните минути: Прокуратурата разкри защо са се гърмели в офиса на ужасите в София! Следите водят към много пари

1495107402-mvrrr

В сутрешните часове е извършено двойно убийство. Мъж и жена са убити, а млад човек, на около 30 години, е с опасност за живота и всеки момент може да получим най-лошата новина, заявиха на извънреден брифинг от прокуратурата. Срещу извършителя е започнато досъдебно производство. Това убийство е разкрито според МВР.

Правим предположение, че Драгомир Драгомиров е извършител на деянието. Той е открит до мястото на престъплението заедно с оръжие, което е дадено за експертиза. Лицето вече е привлечено в качеството на обвиняем и е задържано. В следващите дни ще бъде изправено пред съда. Не става въпрос за криминално или битово деяние. Неуредени финансови отношения стоят в основата на убийството. Между извършителя на деянието и двамата убити има финансови отношения.

Загиналите са служители на фирма, която извършва инвеститорски контрол на обекта, чийто подизпълнител е Драгомир Драгомиров. Убитата жена е майка на тежко ранения мъж, който в момента е в критично състояние в болница. „Няма данни, които да говорят за предварителна подготовка за извършването на престъплението.

В днешния ден нещата явно са излезли извън контрол. Те са имали неуредени сметки от няколко дни. Извършителят не е известен на полицията преди това“, заяви Младен Маринов. Той добави, че е конфискувана сума в размер на около 100 000 лева.

Източник: /www.blitz.bg/


loading...
loading...

Коментари

коментара

Подкрепете ни!

Ако харесвате сайта, моля харесайте го и във facebook

Powered by WordPress Popup