ТОП-НОВИНИ

Откриха прашен тефтер в изоставена ферма на другия край на света! Всички ахнахме! Най-точният пророк е предсказал бъдещето на България!

Това е наистина изумително! Предсравяме на своите читатели може би най-великия пророк на всички времена, за когото никой не е чувал!

ой е оставил една единствена книга, но това, което има вътре разтърси света из основи и директно засяга България и великия ни народ!

В запустяла ферма в Арканзас беше открита вехта книга. Според алтернативни медии, експертите потвърдиха, че тя е писана на ръка през далечната 1830 г. от енигматична фигура на име Йохан Янг.

Според оскъдната информация, Янг е потомък на китайски емигрант и местна индианка. Той е бил уважаван мъдрец, който бил образован в Бостън, но се занимавал с алтернативна наука. Има и сведения, че е бил магьосник.

В книгата на Янг на безупречен латински език са написани на ръка изключително точни предсказания за нашия свят! Янг е предсказал с безупречна точност дати и събития, като потъването на Титаник, Световните войни, Болшевишката революция и редица ключови реалности от нашето съвремие, като атентатите на 11 септември, и настоящите войни в Близкия изток!

Може да се твърди, че тази вехта книга съдържа най-точните и конкретни пророчества съществували някога!

Най-лошото е, че има и предсказания за близкото ни бъдеще, които могат да смразят кръвта във вените ви!

Ето какво пише Янг:

Видях как метална технологична змия се уви около Цюрих!

/Веднага правим асоциация с Големият адронен колайдер на ЦЕРН/

Тя се впи с планетата ни и започна да изсмуква енергии и мощ, да разрушава крехкия баланс. Това разгневи Пазителите, които дълго ни предупреждаваха за огромната заплаха! Тази гавра с планетата ни ще ни струва скъпо. След най-горещата година, ще настъпи краят за мнозина. /Припомняме, че както BRADVA.BG писа, преживяхме през най-горещата година в записаната история/

Янг твърди, че през 2018 година, от недрата на амазонската джунгла ще се събуди зловещ древен вирус, който по неговото описание  „ще убива душите на хората и ще ги превръща в хищни зверове, освирепели за човешка плът! /Звучи доста като описание на зомби апокалипсис/.

Според мистичният пророк изцерението ще дойде години по-късно, когато „изворите на чистотата ще измият смъртта от планетата ни“.

Според Янг те ще извират от едно от малкото места на планетата, които няма да са засегнати от чумата – свещените извисени територии на запад от водите на Póntos Áxeinos – или преведено „Негостоприемното море“. Малцина знаят, че в античността Póntos Áxeinos е било името на Черно море! Описанието сочи точно към нашата територия!

Думите на Йохан Янг са изключително притеснителни, защото виждаме, как страшните предсказания се случват пред очите ни. Идеята за зомби апокалипсис може да ви звучи налудничева, но ще ви потресе да разберете, че в САЩ“, както и в различни точки на света зачестяват атаки, в които озверели индивиди нападат хора и буквални им откахпват лицата! Случаите през последните месеци са стотици. Спред полицията, „живите зомбита“ губят разсъдъка си след употребата на зловещия наркотик „Флака“, който се синтезира от растение, което вирее единствено в Амазония! Дали това не е „зловещият вирус“, за когото пише Янг!?

Последната атака е особено шокираща. Богатото колежанче Остин Харуф /вляво/ наръгва непознатите Мишел и Джон Стивънс с нож и им отхапва лицата докато са още живи. Гледката е потресаваща.

Светът потъва в хаос, но има и светъл лъч за нас!

Ако Янг наистина посочва България, това е поредното пророчество, което вещае, че нашите земи ги очаква светло бъдеще и след десетилетия тегоби и несгоди, българският народ ще се окаже най-привилегирован в Европа.

Тази теория е подкрепяна и от всепризнатите български пророци Ванга и Петър Дънов. Ние живеем на свещена земя, по-специална от всяка друга на планетата, и не трябва да го забравяме и в най-тежките моменти.

 

 

 

 

източник:kakata.info
loading...

Коментари

коментара

Close