ТОП-НОВИНИ

Извънредно от Вършец: Барети нахлуха рано тази сутрин, спипаха две известни лица от ъндърграунда

Рано тази сутрин барети са атакували Вършец, съобщава bulnews.bg. Маскирани тежко въоръжени полицаи от ГДБОП са блокирали къщите на известни врачански крими герои, които живеят там. В момента се извършат поредица от обиски в обитаваните от тях имоти, както и на други места, за които има подозрения, че са съпричастни с дейността на задържаните.

В курортното градче се коментира за още арестувани хора, но тъй като акцията е в ход, все още няма официална информация за ставащото. Рано сутринта е бил извършен обиск и във фитнес, който се намира в автогарата във Враца. Не е изключено да са ровени още обекти, свързани със задържаните лица.

Любопитното е, че акцията се провежда само седмица преди 40-я рожден ден на единия, който трябваше да празнува на 25 април. По неофициална информация в полицията имало множество сигнали, че групата се занимавала  с лихварство, изнудване и разпространение на наркотици. Органите на МВР призовават всички, които са пострадали от двамата задържани, да подадат жалби в районното управление във Вършец.

Източник:петел


loading...
loading...

Коментари

коментара

Close