ТОП-НОВИНИ

ЕКСКЛУЗИВНО ! Кой заплашва с убийство Йоана Буковска заради пари, по коя певица хлътна Иво Карамански и как се казва най-богатото бебе – внукът на Лора Виденлиева

660_cac1bb0b60f3bd984d0b8e68e7b08ff4

Една от най-обичаните актриси Йоана Буковска е заплашена с убийство заради огромните суми, които лапа под формата на хонорари в „Откраднат живот“! В сериала Буковска е с главна роля, като героинята й Виолета Захариева бе един от ключовите и в трите сезона на сериала досега.

Не е тайна, че Буковска е една от най-скъпоплатените актриси у нас и като такава логично получава и най-тлъстите хонорари в болницата „Свети Кирил“.

Кой мисли злото на чаровната Йоана разкриват водещите на коментарното студио в „Жълтите новини“ по ПИК TV Глория Видолова и Елиана Василева.

Освен това в новия брой на светското предаване ще стане ясно по коя поп дива си пада наследникът на Кръстника на родната мафия Иво Карамански. Двете разбулват тайната и за името на най-богатото четиримесечно българче – внука на милионерката Лора Виденлиева, който се роди миналия ноември. Още с раждането му се заговори, че бебето е получила 1 милион евро от баба си.

Кои звезди се изложиха на модния фронт през седмицата пък ще стане ясно в рубриката на Алекс Иванова, която всяка седмица без капка жал посича гафовете на родните и чужди ВИП-ове.

 

източник:pik.bg

loading...

Коментари

коментара

Close