ТОП-НОВИНИ

Стефан Данаилов и Корнелия Нинова на нож (Вижте причината)

lambo-korneliq-300x206

Стефан Данаилов и Корнелия Нинова са на нож. Оказа се, че актьорът е бесен на лидерката на БСП задето го е пратила във Варна, без да се съобрази с деликатното му здравословно състояние.

На последния пленум без обяснения столетницата набързо реши Ламбо да оглави кандидатдепутатската листа на БСП в морската столица. Тези дни социалисти разкриха, че тежката артилерия от ранга на Данаилов е вкарана там, за да разтърве двата враждуващи от години соцклана.

„Стефан Данаилов бе командирован във Варна на пожар да спасява изборите, защото там има много тежък конфликт. От години война водят градската организация на БСП, водена от бизнесмена олигарх Борислав Гуцанов, и областната червена структура на бившия депутат Красимир Янков“, докладва служителка от партийната централа на ул. „Позитано“ 20. Тя разкри, че щом Ламбо научил къде и защо са го пратили, се разсърдил на Нинова и сега не й вдигал телефона.

На всичкото отгоре войната между варненските социалисти избухнала с нова сила заради реденето на партийната листа за народни представители. Само преди две седмици хората на Янков от областния съвет се събрали и в разрез с устава наредили на тъмно депутатската листата (а тя е само една както за областта, така и за града – б.а.). Тогава зад борда останали всички протежета на червения бизнесмен и градски лидер Гуцанов. Сред тях била и неговата дружка, бившата образователна министърка в правителството на Орешарски – Анелия Клисарова.

Бизнесменът Гуцанов и хората му скочили едва ли не на бой, че са изолирани от сладките места в парламента. Скандалът стигнал чак до София, където ръководството на БСП се принудило да обяви варненската депутатска листа за противоуставна и да я пренареди служебно по собствено усмотрение. Така начело като миротворец Корнелия сложила най-силното си оръжие Стефан Данаилов, предават от ПИК.

 

източник :razkritia.com


loading...
loading...

Коментари

коментара

Подкрепете ни!

Ако харесвате сайта, моля харесайте го и във facebook

Powered by WordPress Popup