ТОП-НОВИНИ

ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ В ДОСТ! Координатор скъса протоколите на 20 местни съвета и напусна партията, обвиняват в отклоняване на средства (СНИМКИ)

660_91e16870450e39f6d9fc8bb809587906
Грандиозен скандал се разигра в областния офис на партия ДОСТ в Кърджали днес заради съмнения за източване на средства. Един от най-добрите координатори на партията в Източните Родопи бизнесменът Емин Руфат Еминчауш, който до днес беше съпредседател на общинската структура на ДОСТ в Черноочене, скъса цялата документация и обяви, че напуска партията, съобщава „24rodopi.com „.
„Вие не сте точни хора, не сте коректни с избирателите. Моето място не е сред вас“, заявил Емин Еминчауш, който по-късно е потвърдил, че е напуснал партията.
Той е скъсал протоколите от учредителните събрания в 20 населени места и заявленията за членство.Скандалите в ДОСТ започнаха след като полицията влезе в склад в квартал „Студен кладенец“ и конфискува 400 торбички с хранителни продукти с логото на партията и номера на бюлетината за изборите на 26 март. Тогава се оказа, че от Турция плащат по 16 евро за торбичка с продукти, а реално на избирателите се раздават храни за едва 13 лева.

Координатори обвиняват така нар. „Група на Шабанали Ахмед и Бахри Юмер“ в отклоняване на средства от „залъка на бедните“.

източник:pik.bg


loading...
loading...

Коментари

коментара

Подкрепете ни!

Ако харесвате сайта, моля харесайте го и във facebook

Powered by WordPress Popup