ТОП-НОВИНИ

СТРАШНА ТРАГЕДИЯ! Ето защо се самоуби лъчезарният катаджия Бобката!

СТРАШНА ТРАГЕДИЯ! Полицаят Боян, който се самоуби в тоалетната на КАТ, страдал от неизлечима болест

37-годишният полицай Боян Котев, който се самоуби в тоалетна в сградата на КАТ-София, освен лични е имал и здравословни проблеми, пише „Телеграф“. Усмихнатият и лъчезарен мъж, известен сред колегите си като Бобката, два пъти е лежал в болница заради неизлечима болест, разказаха потресени негови колеги.

„Освен заболяването си беше се разделил и преди време с жена си. Може би му е дошло прекалено много“, казаха работещи в сградата на Пътна полиция в столичния квартал „Дървеница“.

Котев работел заедно с още двама членове на семейството си в КАТ. Майка му била секретарка на един от началниците, докато жена му била назначена на трудово-правни отношения в електронния център, отговарящ за обработка на документи. 37-годишният полицай пък бил в група „Видеоконтрол“, където обработвал снимките от мобилните радари на Пътна полиция, идващи от цялата страна.

Боян поддържал добри отношения с бившата си вече съпруга. Твърденията, че са се карали преди трагичния инцидент от четвъртък, не отговарят на истината, посочиха техни колеги.

Катаджията и жената, от която има дъщеря, се засекли сутринта на входа и се поздравили. Към 11 часа той влязъл в тоалетната на четвъртия етаж, допрял дулото на слепоочието си и натиснал спусъка.

След няколкочасови разпити се установило, че най-вероятно крайното решение е взето заради заболяване и семейни проблеми.

 

 

 

източник:ПИК


loading...

Коментари

коментара

Подкрепете ни!

Ако харесвате сайта, моля харесайте го и във facebook

Powered by WordPress Popup