ТОП-НОВИНИ

Канибал изяде мозъка, сърцето и белите дробове на гаджето си

Брутален убиец-канибал, който уби бившата си любовница и изяде мозъка, сърцето и белите й дробове, заяви в съдебната зала, че е „напълно компетентен“ да се яви на процеса, пише Мирър. Джоузеф Обърханзли е в затвора за убийството на бившата си приятелка Тами Джо Блантън, след като нахълтал в къщата й и я наръгал до смърт.

Полицията получила сигнал и отишла на адреса в Джеферсънвил, Индиана. Униформените говорили с него, той казал, че си тръгва. След няколко часа обаче се върнал отново. На другия ден притеснен колета на Блантън звъннал на спешния телефон 911, след като тя не се явила на работа. Полицаите открили разчлененото й тяло в банята.

По-късно разследващите открили „чиния с нещо, което по всяка вероятност е част от череп и кръв“, а също така и тиган с кръв по дръжките. 35-годишният Обърханзли е обвинен в убийство, гавра с труп и нахлуване с взлом. Адвокатът му се опита да го изкара невменяем, но обвиняемият настоя, че е напълно в ред и може да участва в съдебния процес. Въпреки това съмненията около пригодността му останаха, защото след като бе протечено името му, той каза: „Това не е моето име. Аз се казвам Зевс Браун. Каза също така, че не знае на колко години е и дали е американски гражданин.“ Той има дълга криминална история, датираща от 2000 г., когато е бил осъден за убийство убийство на тогавашната му приятелка – 17-годишната Сабрина Елдър и опит за убийство на собствената му майка.

 

 

 

източник: БЛИЦ
loading...

Коментари

коментара

Close