ТОП-НОВИНИ

РАЗДОР ПРИ ПАТРИОТИТЕ! СИМЕОНОВ ПОПИЛЯ КАРАКАЧАНОВ!

СКАНДАЛ! Любовта между патриотите се изпари, тресе ги нов конфликт: Валери Симеонов се разграничи от Каракачанов

Нов конфликт между патриотите е на път да се зароди между Валери Симеонов и Красимир Каракачанов. За втори път Симеонов критикува казаното от своя колега.

„Националният изпълнителен комисите на НФСБ заявява, че изявленията на председателя на ВМРО Красимир Каракачанов, направени в сутрешния блок на една национална медия, не са съгласувани с ръководството на парламентарната група на Патриотичния фронт и следва да се приемат като позиция само на ВМРО. Този тип изявления подхранват партийния егоизъм и рушат коалиционните отношения“, се казва в позиция на партията на Валери Симеонов.

В прессъобщението обаче не се уточнява кое точно изказване на Каракачанов е дало повод за разграничаване. В понеделник лидерът на ВМРО гостува в Би Ти Ви. Там той заяви, че е несериозно искането на ГЕРБ за удължаване живота на сегашния парламент. Коментира също, че на изборите ВМРО, „Атака“ и НФСБ ще се явят заедно. Според Каракачанов след предсрочния вот ни очаква патова ситуация, като нито една партия няма да има необходимото мнозинство.

 

 

източник:ПИК


loading...

Коментари

коментара

Подкрепете ни!

Ако харесвате сайта, моля харесайте го и във facebook

Powered by WordPress Popup