ТОП-НОВИНИ

Безкрайно точен хороскоп за днес 9 януари!

original_81

Хороскоп Овен (21 март – 20 април) Денят е доста силен, така че използвайте енергията на Вселената, за да поработите върху материалното си състояние. За вас е много важно да усещате, да си представяте нещата, които искате, само така те биха се случили по най-добрия за вас начин. Бъдете чудотворци.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май) Днес нещата ще са под ваш контрол, но не бива да си позвоялвате много волности, а сигурно няма да имате и желание за това. Все пак отпуснете душата.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни) Малко отнесени сте днес, разсейвате се, не внимавате какво ви казват. Дано това не се отрази фатално на работата ви. Помечтайте, днес ви се е паднало, но не го правете демонстративно, ще подразните колегите си (не, че много ви пука, но все пак – поддържайте имиджа си).

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли) Днес просто ще трябва да осъзнаете какво искате. Толкова много възможности за избор ще имате, а вие не можете да кажете кое е най-доброто за вас. Бъдете сигурни, че и никой друг не може да го направи, така че просто решете нещо.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август) Изключително начало на седмицата. Подходящ момент да се замислите какво точно искате и как да го постигнете. Ще ви трябва малко повече търпение към самите вас и упоритост при преследване на целите ви, останалото го имате в изобилие.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември) Развивайте, странствайте, експериментирайте, опознавайте, сравнявайте всичко, което е пред вас с онова, което вече ви е известно. Просто разширявайте кръгозора си.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври) Силно ще ви вълнува отношението на другите хора към вас и ще направите всичко възможно, за да се държат с вас, както вие желаете. Е, това винаги е двустранно, има и обратна страна.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември) Хубав ден за сравняване на различни идеи и мнения. Днес ще сте в състояние да прецените нещата от всички гледни точки и да вземете най-доброто решение. Използвайте го по предназначение.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември) Чувствате, че действията ви не са съвсем психологически правилни и на място. Може би проблемът е в това, че се безпокоите твърде много. Опитайте да сте по-спокойни и трезви в преценките си.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари) Околните ви възприемат в по-добра светлина, отколкото вие самите. Май е време да се отърсите от страховете и притесненията си, те са онова, което ви ограничава. И вярвайте повече в себе си.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)Не може да се Днес всичко ще ви се случва леко и безпроблемно, най-вече заради вашия неустоим чар и целеустременост. Хубаво е да не рискувате прекалено, следвайте предварителна схема, но импровизирайте детайлите.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март) Склонни сте да се вслушвате главно в емоциите си, а това не винаги е здравословно. Ще водите много разговори, ще ви се иска да споделите повече лични неща. Не си разпилявайте времето, бъдете по-организирани.

 

Източник:брадва


loading...

Коментари

коментара

Подкрепете ни!

Ако харесвате сайта, моля харесайте го и във facebook

Powered by WordPress Popup