ТОП-НОВИНИ

Какво ще каже сега Емо Чолаков след изцепката си: Не вярвайте на жълти медии за ужаса, който предстоял

Лавината, която затвори прохода "Петрохан" нощес,  беше един от неизброимите екстремни епизоди от стихията, връхлетяла България на Богоявление 2017 Форумът на БЛИЦ прегря в студа от емоционални коментари и впечатления на читатели за обтегнатата мразовито-снежна обстановка в страната, както и за прогнозите на синоптиците, които през тези дни безспорно са най-слушаните, гледани и четени лица по електронните и печатните медии.

Някои от читателите се ядосват, че синоптиците твърде рано са започнали да нагнетяват очаквания за апокалипсис с предвижданият си за много сняг, студ, поледици и преспи на Богоявление и в следващите дни.

Други пък направо са бесни на някои тв четци на синоптични новини като Емо Чолаков от bTV, който според някои читатели неглижирал проблема с лютата зима.

Ето част от коментарите:  

 

ко стана с 06 Януари 2017, 20:26 
глобалното затопляна?нещо за парникови газове,крушки с жичка ?

Айде Блитц 06 Януари 2017, 20:16
Всичко си зависи от глобалното затопляне.През август като ревнат ония от Брюксел какво глобално затопляне ни чака щем нещем ще дадем кинти и за него.

 до do ИСТИНАТА 06 Януари 2017, 20:57
Какви „зверски студове“ и „ледени ветрове“ те гонят бе?!? Времето навън си е обикновена, истинска зима – 10 см сняг, виелица… В една нормална държава като Русия това би минало за изключително меко за сеона време. И нито транспорта им спира, нито бедствени положения обявяват.

ЖЕКО 05 Януари 2017, 16:03
Зима еиии.Какво да чакаме освен студ ие сняг.Уидисахте на акъла на ония със селфитата и сега ще си скъсате гърлата да ревете заеудно с него какво ни чака.Ски какво вие дане искате на плаж да ходим януари..

 

 

 

източник:БЛИЦ


loading...

Коментари

коментара

Подкрепете ни!

Ако харесвате сайта, моля харесайте го и във facebook

Powered by WordPress Popup