ТОП-НОВИНИ

Ето какво трябва да правите в годината на Петела, ако искате да ви върви и да бъдете щастливи

2017-а е годината на Огнения петел според Китайския хороскоп. Той е символ на новото начало, смелостта и справедливостта. Това предвещава новата година да бъде успешна, но с цената на много търпение и труд.

А ето и няколко съвета как да бъдете щастливи през годината на Огнения петел.

– За да уравновесите енергийния поток и да бъдете по-балансирани и омиротворени, изберете земни цветове за интериора в дома и офиса си. Например декорации и предмети в теракота, охра, жълто, кафяво, сиена, съветва астрологът Милена Вълканова пред „Една.бг“.

– Що се отнася до металните бижутата, през новата година изберете златото. Избягвайте бижута и скъпоценни камъни като червен топаз, червен рубин, родохрозит, за да не възбуждате прекалено огнения елемент, който и без това е в изобилие през 2017-а.

– В облеклото заложете на меки, пастелни и земни тонове и избягвайте червения цвят. Цветовете, които носят късмет през годината на Петела, са кафяво, златисто и жълто.

За дома:

– Направете основно почистване в къщата си, като най-накрая се отървете от всички ненужни вещи и дрехи, които сте захвърлили в някой шкаф.
– В годината на Петела внесете повече огън в дома си. Украсете със свещи и не забравяйте да ги палите по-често.
– Зеленият цвят в къщата ще допринесе за топлота и добри отношения в семейството.
– Според Китайския хороскоп растенията, които носят късмет през 2017-а, са гладиола и целозия (петльов гребен), красиво цвете, което може да насадите в градината си.

В личен план:

Ако сте в продължителна връзка, 2017-а е подходяща за сключване на брак. От друга страна, ако любовният ви живот със сегашния партньор не върви, през тази година е най-добре да вземете крайно решение и да започнете начисто с нов човек. Важно е да премисляте всеки ход и да не се отдавате на импулсивни решения.

За важни събития в бъдеще заложете на датите 5, 7 и 8. През новата година това са цифрите на късмета.

 

 

 

източник:БЛИЦ


loading...

Коментари

коментара

Подкрепете ни!

Ако харесвате сайта, моля харесайте го и във facebook

Powered by WordPress Popup