ТОП-НОВИНИ

СКАНДАЛ! Депутатка оплю посмъртно Джордж Майкъл и влезе в жестока разправия с топводещ от БНТ! Яки обиди хвърчат през профилите им във Фейсбук

СКАНДАЛ! Депутатка оплю посмъртно Джордж Майкъл и влезе в жестока разправия с топводещ от БНТ! Яки обиди хвърчат през профилите им във Фейсбук

Острието на „Атака“ Магдалена Ташева си позволи подигравка със смъртта на великия Джордж Майкъл и разпали бурен сландал в социалната мрежа.

„Джордж Майкъл е починал преди часове, едва 53-годишен. Пишат, че предал Богу дух мирно и спокойно в имението си в Оксфордшир. Той беше отявлен хомосексуалист и пропагандатор на педерастията. Изглежда и от това е умрял.

Иначе не мога да си представя поради какви други болести би умрял един мултимилионер, освен от нелечимата СПИН… Иначе държеше да се знае, че е християнин.

Той беше от гръцки произход, истинското му име е Йоргос Кириакос Панайоту. Талантлив композитор и музикант. Написал е музиката и текста на почти всичките си хитове, като е можел да изпълни партията на всеки един инструмент. През 2007 г. изнесе концерт в България“, написа във Фейсбук Ташева.

Постът обаче разпали недоволството на потребителите, които се възмутиха от народната представителка. Това е срам за България, така да говорят депутати.

„Няма значение дали е от СПИН или друга болест, отишла си е една голяма звезда, която е оставила на света своята музика. За информация на депутатката Ташева, Джордж Майкъл е починал от сърдечен удар“, коментират разгневени хора в мрежата.

В скандала се набърка и топводещия на БНТ Иво Никодимов. В личния си профил той публикува поста на Ташева, а под него написа: „Срам ме е, че сте народен представител в парламента на Република България! Срам ме е, че се определяте като българска поетеса! Срам ме е, че сте българка! Срам ме е от вас!“.

Ташева обаче не му остана длъжна „Успокойте се Иво Никодимов, аз нямах предвид конкретно Вас, нито общността ви като цяло. Имах предвид само един конкретен, но натрапчиво демонстратвен развратник, с който изглежда (предвид непомерната Ви омраза към мен), имате желание да се отъждествите.

Иначе аз с удоволствие слушам Фреди Мъркюри и Елтън Джон. А Чайковски обожавам! И никога не съм била поетеса. Пак сте неосведомен, пак бъркате имената. И конците, Никодимов.

Известен сте с това, че наричате младите красиви жени в телевизията с мръсни думи, без да забележите, че микрофонът Ви не е изключен“, „нахрани“ известния водещ депутатката.

Източник:ПИК


loading...
loading...

Коментари

коментара

Подкрепете ни!

Ако харесвате сайта, моля харесайте го и във facebook

Powered by WordPress Popup