ТОП-НОВИНИ

Шок! Два нови трупа в Пловдив

Два нови смъртни случая са регистрирани днес в Пловдив. Починали са мъже на по 57 години. Според първоначалните данни, причините за трагедиите са измръзване и сърдечен удар.

Тялото на 57-годишен мъж, по информация на БЛИЦ, е било намерено днес в парк „Лаута“, зад фитнес зала. Минувачи са се натъкнали на страшната гледка и са се обадили на спешния телефон 112. Не се знае кога е настъпила смъртта на мъжа. Но от полицията потвърдиха за инцидента. От там са категорични, че няма данни за насилие.

Предполага се, че мъжът е починал от измръзване. Известно е, че загиналият е бил алкохолик. Тялото му е откарано в съдебна медицина и ще бъде направена аутопсия.

Днес следобед е починал още един мъж на 57 години, съобщиха за БЛИЦ от полицията. Около 17:00 часа на телефон 112 са се обадили от „Търговската гимназия“ и са съобщили, че на единия от чистачите му е прилошало. Веднага е била изпратена линейка, но човекът е починал в болница. Предполага се, че е издъхнал от инфаркт или инсулт. На тялото ще бъде направена аутопсия.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ


loading...

Коментари

коментара

Подкрепете ни!

Ако харесвате сайта, моля харесайте го и във facebook

Powered by WordPress Popup