ТОП-НОВИНИ

ЕКСКЛУЗИВНО! Венета Райкова с емоционална изповед за скандала с Юксел Кадриев

ЕКСКЛУЗИВНО! Венета Райкова с емоционална изповед пред ПИК за скандала с Юксел Кадриев

Телевизионната водеща Венета Райкова проговори ексклузивно пред ПИК за скандала с колегата й Юксел Кадриев. „Много хора във Фейсбук ме подкрепят. Сега отговарям на лични съобщения. Получавам страшна подкрепа от цялата страна. Дори от хора, които не познавам. Всички те са потресени от абсурдното решение на съда“, разкри тя.

Припомняме, че телевизионната журналистка написа в профила си в социалната мрежа Фейсбук, че е осъдена от своя колега Юксел Кадриев заради интервю, което е направила с бившата му съпруга. „Недоволен от чутото Юксел заведе дело не срещу нея, не срещу продуцента на предаването и не срещу Нова телевизия, излъчила предаването, а срещу мен“, разкри Венета Райкова.

Вследствие на присъдата, издадена от съдия Нели Куцкова, са запорирани сметкитe на водещата и е възложена забрана върху апартамента й.

„Парадоксът е, че Юксел не съди жена си, не съди предаването, не съди Нова телевизия, а съди мен. Сумата не е малка, а за тези пет години са начислени и лихви, които трябва да платя“, обясни пред ПИК Венета Райкова.

Според българското законодателство, дори и телевизионната водеща да обжалва присъдата, не е сигурно, че молбата й ще бъде уважена и делото ще бъде допуснато до трета инстанция. Юристите са категорични, че Райкова ще трябва да плати сумата, за която е осъдена, включително и лихвите, а ако се стигне до трета инстанция и бъде оневинена, тогава Юксел Кадриев ще трябва да възстанови платеното от нея.

„Абсурдът в нашата държава е, че на първа инстанция съм оневинена, а на втора, без да са събирани нови доказателства, съм осъдена от съдия Нели Куцкова“, коментира в заключение Венета Райкова.

 

 

 

източник:ПИК


loading...
loading...

Коментари

коментара

Подкрепете ни!

Ако харесвате сайта, моля харесайте го и във facebook

Powered by WordPress Popup