ТОП-НОВИНИ

ВНИМАНИЕ, ДАМИ! МАРТА ВАЧКОВА ИЗСИПА ПРЕД ВСИЧКИ СТРАШНАТА ИСТИНА ЗА ДИЕТИТЕ, ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ!

Марта Вачкова загуби битката с килограмите и се примири с мисълта, че доживот ще си носи извънгабаритен товар. Сестра Жекова от „Откраднат живот“ вече дори изобщо не сe напъва да топи тлъстинките си, тъй като всеки път резултатът е един и същ – йо-йо ефектът заличава постигнатото с много лишения и усилия.

Щерката на големия актьор Григор Вачков има своето обяснение за това как е напълняла и защо отслабването не й се удава. „Аз съм от поколението, което не обръщаше голямо внимание на здравословното хранене. Обзалагам се, че всички мои връстници са отглеждани още от малки със задължителните филии с масълце или с олио и червен пипер за закуска. Това е изключително вредно и съм много доволна, че дъщеря ми Рада не израсна така, както аз, и си изгради култура на хранене“, споделя Вачкова.

57-годишната актриса не крие, че е пробвала десетки диети, но се отказала от тях окончателно преди година. Марта стигнала до извода, че с режимите не само че не отслабва, а качва все повече и повече, и така вместо да помага на организма си, тя единствено му вреди. „Няма диета, която да не съм пробвала. При всяка успявах да сваля различни килограми, но после не само че си ги връщах обратно, но и качвах отгоре по два, по три, а често и по повече килца. Затова престанах въобще да се интересувам от диетите, нищо добро не съм видяла от тях“, жалва се пухкавата актриса.

Старшата сестра в болницата „Свети Кирил“ стриктно следи хранителните навици на щерка си и я агитира да спортува. Марта признава, че от години не е влизала във фитнес зала и няма желание за това, но следи Рада да не води заседнал начин на живот като нея. „Радето много чете за здравословното хранене и аз съм много доволна, защото подрастващият организъм се нуждае от балансиран порцион, да има голямо разнообразие на млечни продукти, риба, месо и зеленчуци. Рада много обича рибата, през зимата хапва повече месо, а през пролетта – зеленчуци. Аз не й давам да спазва диети, защото те съсипват здравето“, философства Марта.

Тя вече се е примирила със съдбата си и не обръща внимание на подмятанията за едрите си ханш и талия. Защото все пак има и мъже, които си падат по по-пищни дами. Един от тях бил Хачо Бояджиев. Преди да си отиде, колоритният режисьор неведнъж „мятал палачинки“ по Марта. Паметливи светски хроникьори си спомнят как на откриването на една фотоизложба, когато Вачкова прекрачила прага на галерията, Хачо я посрещнал с думите: „Олеле, Мартино, я се виж каква си тулумбичка! Е, може малко да отслабнеш, но в това ти е чарът!“.

 

 

 

източник:ретро


loading...

Коментари

коментара

Подкрепете ни!

Ако харесвате сайта, моля харесайте го и във facebook

Powered by WordPress Popup