ТОП-НОВИНИ

Джамбазки за бежанците: Върнете ги тези „майки с деца“ да се бият за родината си, а не да хвърлят тука камъни!

1480917248-djambazki
„Със сигурност ситуацията е провокирана, но не по този начин, по който организациите се опитват да се оправдаят. Афганистанците в лагерите пораждат напрежение. Те искат да тръгнат за Германия и ние да ги пускаме, където на тях им е удобно. Тези хора са недоволни. Въпреки че, примерно, менюто им за деня е мечта за много други български граждани“. Това каза Ангел Джамбазки в студиото на „Тази сутрин“ по bTV.

„Никой нормален човек не би бил съгласен каквито и хора, които са болни от каквото и да е било, да обикалят наляво надясно“

„Грешката е, на първо място, в политиката на канене на всички хора в целия свят в Европа, да ги наричаме бежанци, а те да са нелегални имигранти, да наричаме майките с деца – мъже“

След като bTV пусна виедо как живеят бежанците в Харманли и мръсотията в центъра, Джамбазки обясни ситуацията така: „Тези хора чупят прозорците и новите дограми, за да си простират мръсните гащи. Показахте мръсни сгради и коридори. Вие вкъщи чистите ли си? Показахте пълни мивки с боклуци. Аз ли съм ги напълнил? Не може да обвиняват нас за това, което сами си причиняват“.

След това се появи видео на мъжете, които хвърляха камъни по полицаите. „Ето виждате ли ги тези майки с деца, които живеят спокойно? Вижте всички тези мирни майки с деца“, иронично каза Джамбазки.

„Тези „хубавци“, които не са от Сирия трябва да бъдат екстрадирани по родните места. Хвърлят тука камъни, а не се бият по родните си места за себе си. Всичките трябва да бъдат върнати там откъдето са дошли“, апелира евродепутатът.

 

БЛИЦ


loading...

Коментари

коментара

Подкрепете ни!

Ако харесвате сайта, моля харесайте го и във facebook

Powered by WordPress Popup