ТОП-НОВИНИ

Всеки, който пречи на елита да краде, е диктатор и тиранин! Куба няма да стане по-богата, някои ще станат – също като у нас!

11393_660_370

Всеки, който пречи на елита да краде, е диктатор и тиранин. За далавери в подобни държави се влиза в затвора, а в Китай разстрелват. А пък в Бг подобни имат по 5 адвокати и ги дават по тв. Дори елементарните престъпници няма кой да прибере от улиците. Защото имат права.

Не знам кой си мисли, че една бедна държава, която няма сили да се справи сама, може да просперира, ако отворят границите. Това, което може да стане е: да се разпродаде всичко на безценица срещу кредити и приватизаторите да си напълнят джобовете. Куба няма да стане по-богата, някои ще станат по-богати за сметка на гладуващите, точно като в Бг. И в другите части на Латинска Америка.

По повод соца, който някои наричат комунизъм, един Сула беше написал, че сме гледали стоките в Кореком, а не сме можели да си купим. Което всъщност не е вярно, защото почти всеки намираше по някой долар за дънки и шоколадови яйца. Както и сега, когато всичко у нас стана Кореком, едни си купуват всичко, а други само зяпат и си броят стотинките да им стигнат за хляба и сметките.

Ани Георгиева, фейсбук

 

 

източник:оновини


loading...

Коментари

коментара

Подкрепете ни!

Ако харесвате сайта, моля харесайте го и във facebook

Powered by WordPress Popup