ТОП-НОВИНИ

ТАКАВА СЕДМИЦА НЕ Е ИМАЛО! ИДВАТ СЪДБОВНИ ПОВРАТИ И КАПАНИ! АЛЕНА АЛАРМИРА, ЕТО КОИ ЗОДИИ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ

lechenie-horoskop-zdraven-890x395

 

Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Събитията ще насочат вниманието ви към сферата на връзките и партньорствата. Обърнете внимание на проблемите, които излизат на дневен ред сега – те ще продължават да бъдат актуални още дълго време.

Телец
Ще трябва да установите баланс между това, което искате вие, и желанията на друг човек. Трудно е да се каже дали ще го постигнете, защото всичко зависи не само от вашата воля, но и от готовността на човека, замесен в ситуацията.

Близнаци
Очаква ви динамичен период, в който едва ли ще имате време да скучаете – ще се срещате с хора, ще водите разговори, а в някои случаи и преговори. Акцентът през следващите дни ще падне върху работата.

Рак
Ще бъдете изправени пред дилема. Може би ще трябва да избирате на кое да дадете приоритет – на личния или на професионалния си живот, или ще се чувствате раздвоени между желанията на половинката си и дълга към семейството.

Лъв
И през този период вниманието ви ще бъде насочено към случващото се в дома ви. Ще ви занимават семейни въпроси – те ще са най-вече от емоционален характер, но нищо чудно да се появи и финансов елемент.

Дева
Периодът е много благоприятен за любовния ви живот – може да започнете нова връзка, да се радвате на повече романтика или някоя авантюра да прерасне в сериозно обвързване. Ако започнете нова връзка, тя ще бъде дълготрайна.

Везни
Ще бъдете доста активни, а основният мотив за действията ви ще бъде желанието да промените установеното положение в някоя област от живота си. Ще се стремите справедливостта да възтържествува и колкото повече е бил нарушен балансът, толкова по-силна ще бъде реакцията ви.

Скорпион
Събитията отново ще отключат така характерната за вас склонност да дълбаете под повърхността на случващото се. Някои може да направят драма от това, други – да намерят скрити съкровища като отговори и истини за себе си.

Стрелец
Ще имате възможност да се освободите от някои ненужни неща. Каквото и прочистване да решите да направите – на тялото, на емоционалния си свят или на дома си, ще се почувствате добре, така че не отлагайте, а действайте точно сега.

Козирог
Очакват ви промени в професионалната област – може да се отвори неочаквана възможност за развитие или самите вие да започнете да изисквате повече от себе си. Не се страхувайте да правите реформи и се стремете да постигнете повече от това, което имате, включително и ако става въпрос за възнаграждението ви.

Водолей
Мислите ви ще се реят и доста трудно ще се съсредоточавате върху едно нещо. Ако сте се посветили на творческа дейност, астрологичните влияния ще ви подкрепят – лесно ще ви идват идеи, а въображението ви ще работи на пълни обороти.

Риби
Събитията ще бъдат интересни, а всекидневието ви – доста динамично. Възможни са внезапни обрати – най-вече във финансовата област. Може да получите пари, които не сте очаквали, но нищо чудно и импулсивно да се охарчите за нещо и после да съжалите за постъпката си. Всичко ще се случва много бързо.


loading...

Коментари

коментара

Подкрепете ни!

Ако харесвате сайта, моля харесайте го и във facebook

Powered by WordPress Popup