ТОП-НОВИНИ

Бъзик взриви Фейса: Волен става служебен премиер!

КОДОШ ВЪВ ФЕЙСБУК! Волен готов да поема кормилото – съгласен бил да управлява с министрите в оставка от „Борисов 2”

Волен Сидеров е готов да стане премиер и да измъкне страната от политическата криза – поне това става ясно от официална Фейсбук страница на лидера на „Атака“. Кодошът вече е истински хит в социалната мрежа, а някои медии дори се вързаха на шегата и я раздухаха като достоверна информация.

Всъщнсот, въпросният профил на Сидеров е фалшив и това никак не е сложно за разгадаване. Неслучайно, върху профилната снимка на Волен е сложен руския флаг, а зад него се вижда турски полумесец. В полето за информация пък пише, че лидерът на „Атака“ се интересува от Адолф Хитлер, а сценарист на профила е Ахмед Доган.

И макар че не е достоверна, информацията заслужава да се прочете – най-малкото за да ни поразвесели, на фона на тежката политическа криза, към която е тласната държавата в момента.

„Искам да поздравя говорителя на нашата коалиция – Валери Симеонов, и използвам възможността да заявя, скъпи съратници, че съм готов да поема поста министър-председател и кабинета на Бойко Борисов (в същия състав) в името на стабилността на държавата и общия просперитет.  Както искате го разбирайте това, последното“, пише във фалшивия Фейсбук профил на Волен Сидеров.

 

 

 

източник:ПИК


loading...
loading...

Коментари

коментара

Подкрепете ни!

Ако харесвате сайта, моля харесайте го и във facebook

Powered by WordPress Popup