ТОП-НОВИНИ

Скандал и екшън на протеста срещу бежанците! Полицията заклещи млади момчета, проверява им документите! Хората обаче ги бранят, защото униформен им казал, че ще им „разбие муцуните“ (СНИМКИ/ВИДЕО)

ИЗВЪНРЕДНО И САМО В ПИК! Скандал и екшън на протеста срещу бежанците! Полицията заклещи млади момчета, проверява им документите! Хората обаче ги бранят, защото униформен им казал, че ще им „разбие муцуните“ (СНИМКИ/ВИДЕО)

Луд скандал и екшън се е разиграл на протеста срещу бежанците, който тече в момента по централните улици на София! Полицията е заклещила млади момчета и им проверява документите! Няма точна информация защо се прави това, но до младежите са се събрали хора, които ги бранят. Според протестиращи служител на полицията им казал, че ще им „разбие муцуните“.

Като цяло протестът минава без никакви инциденти и спокойно.

Както ПИК вече съобщи, масирани части на полиция и жандармерия са разположени по улиците, по които ще мината недоволните от бежанците столичани.

Според предварителния план на организаторите сборният пункт бе на площад „Света Неделя“, а след това шествието мина по булевард „Княгиня Мария Луиза“ до площад „Лъвов мост“.

Организаторите на едно от шествията, което ще продължи до 22 часа, са заявили и обратен маршрут по булевард „Мария Луиза“.

Междувременно от Столична община съобщиха, че заради протеста временно се променя движението на трамваи по линия 4, 12 и 18. Те ще се движат от Съдебната палата по ул. „Алабин“, пл. „Македония“ и бул. „Христо Ботев“.

 

 

 

източник:ПИК


loading...
loading...

Коментари

коментара

Подкрепете ни!

Ако харесвате сайта, моля харесайте го и във facebook

Powered by WordPress Popup