ТОП-НОВИНИ

Румен Радев сложи очила – кандидатът за президент трудно чете менюто на обяд с жена си (ПАПАРАШКО ВИДЕО)

САМО В ПИК TV! Румен Радев сложи очила - кандидатът за президент трудно чете менюто на обяд с жена си (ПАПАРАШКО ВИДЕО)

Кандидатът за президент, подкрепен от БСП, Румен Радев вече страда от възрастови проблеми с очите, видя папарак на ПИК. Доскорошният летец има старческо далекогледство и не може да прочете нито един надпис отблизо. Налага се всеки път да слага очила, за да види кой го търси по мобилния телефон или за да прочете менюто в ресторант. В това се увериха папараците ни, които засякоха Радев на обяд с новата му съпруга и бивша пиарка във Военно-въздушните сили Десислава Генчева.

Двамата бяха избрали за обяда си популярно столично заведение, в близост до предизборния щаб на генерала на бул. „Тодор Александров“ до „Булбанк“. Радев и Деси се настаниха в сепаре до прозореца, откъдето всеки минувач по улицата можеше да ги наблюдава как обядват. Двамата обаче все още са напълно анонимни и за пореден път репортерите ни видяха, че извън екрана и дебатите, абсолютно никой не познава кандидата за президент, нищо че той водеше на първия тур.

Радев не бе разпознат от околните граждани нито по време на обяда си, нито докато крачеше с Деси из столичните улици.

Вижте обяда на летеца и жена му ексклузивно във видеото на ПИК TV, а в изборното ни студио на живо от НДК в неделя от 15 ч. не пропускайте още разкрития за личния му живот и папарашки кадри!

 

 

 

източник:ПИК


loading...
loading...

Коментари

коментара

Подкрепете ни!

Ако харесвате сайта, моля харесайте го и във facebook

Powered by WordPress Popup