ТОП-НОВИНИ

Емил Кошлуков с много интересен коментар за концерта на Слави Трифонов

София, България
Емил Кошлуков

Емил Кошлуков
Емил Кошлуков също реши да коментира концерта, организиран от Слави Трифонов, който ще се проведе тази вечер на „Орлов мост“ в столицата. Коментаторът от „ВИП брадър“ сравни протестите за свалянето на правителството на Пламен Орешарски с днешния митинг-концерт на шоумена в подкрепа на референдума на 6-и октомври.Публикуваме мнението на Емил Кошлуков без редакторска намеса.

„70-те човека, които затваряха Орлов мост цяла година, сега са възмутени, че 70 000 го затварят за един ден. Представям си човек, който пикае на ъгъла на Витошка и Патриарха, свършва, вдига си ципа, отстъпва назад и нагазва в лайно: – Как може да серат в центъра на София бе, егаси селяните!

И сега спорът тук е, че оня, дето пикаел, пиел изискано зелен чай с джинджифил, а другият ял кисело зеле. Ерудирани, съдържателни дебати вървят, да ти е драго да ги четеш.
А смешното е, че каузата е една – и свалянето на Орешарски, и референдумът за смяна на избирателната система. И двете са задължителни. Едното стана, дано да стане и второто.

А свободата да говориш и да правиш митинги е за всеки.

Ако Райна Кабаиванска организираше събитието, и вместо чалга пееше Тоска, по-леко ли щеше да е движението по Цариградско? Може да не ми харесва Слави, но правата му са същите като моите. Другото е комунизъм.“

Източник:БЛИЦ

loading...
loading...

Коментари

коментара

Подкрепете ни!

Ако харесвате сайта, моля харесайте го и във facebook

Powered by WordPress Popup