ТОП-НОВИНИ

Искри в ефира! Борисов се скара на Ани и Виктор: Нямам нищо общо с врачките Ченалова и Янева

660_d9e5baef2838a9b1f8480259a4a6ffb6

С Реформаторския блок е лошо, но без тях е още по-лошо. Това заяви премиерът Бойко Борисов на въпрос търси ли си ГЕРБ нови партньори за управляващата коалиция. „В момента най-доброто е този парламент да изкара мандата си.

„Затова имам призив към БСП – да не разклатят държавата в началото на следващата година. Те все още не са готови. Слаби са, нямат кадри, а и хората не са забравили золумите, които направиха“, добави министър-председателят.

„Аз съм благодарен на Волен Сидеров. Аз го осъдих на 3 хиляди лева, а разноските по делото ми са 35 хиляди лева. Тези пари аз ги извадих от моя джоб. Това са парите ми за една година. Вие как ще реагирате, ако ви вземат заплата за една година“, поясни министър-председателят.

Премиерът коментира и записите между съдийките Румяна Ченалова и Владимира Янева. „Какво да ги проверяваме. Събирате се две врачки и си говорят някакви неща. Те си имат едно студио и сигурно и сега си записват там разговорите“, добави той.

„Нямам нищо общо нито с Ченалова, нито с Янева. Нищо не съм разпореждал на главния прокурор. Явно вие обаче не слушате какво съм говорил или някой ви е казал пак да ме питате“, негодува Борисов по адрес на въпросите на Ани Цолова и Виктор Николаев.

 

Източник:ПИК


loading...

Коментари

коментара

Подкрепете ни!

Ако харесвате сайта, моля харесайте го и във facebook

Powered by WordPress Popup