ТОП-НОВИНИ

Гръмовното интервю на Борисов потопи в мълчание агнешките главички! Прокопиев онемя, политическият му баща Костов е в потрес

София, България
Скандалният кръг „агнешки главички“, създаден по времето на премиерстването на Иван Костов, сякаш онемя след гръмовните разкрития на премиера Бойко Борисов тази сутрин в ефира на Нова телевизия. Разобличеният от думите на министър-председателя Иво Прокопиев сякаш е изпаднал в ступор след извадените на бял свят твърдения, че няколко пъти е ходил да се моли на Борисов да го спасява от Цветан Василев, а сега пуска интервютата му.Мълчанието по същия начин е обхванало апокрифните издания на Прокопиев за министрите, които техният господар е предлагал на министър-председателя.

Интересно дали ще доживеем някога Прокопиев открито да излезе и да заговори как само за няколко месеца извървя пътя от обикновено розовобузо репортерче до мултимилионер, който притежава няколко „медии“.

Едва ли някога обществото ще научи как същото това момче получи на готово апетитните предприятия „Каолин“ и „Винпром Дамяница“ по времето, в което неговият политически ментор Костов провеждаше мракобесното раздържавяване, оставил без препитание стотици хиляди наши сънародници.

Явно обаче съвсем ясно е, че аз и всички останали действащи журналисти няма как да станем милионери, освен ако бащите ни не се казват Иван Костов.

Вероятно ще станем свидетели на до болка познатия сценарии, характерен за телешко-жълтия стил на досадните „елитарни“ издания.

Вниманието от шамара, който Борисов нанесе на Прокопиев, отново ще бъде заметено с нова порция записи от незаконно подслушвания разговор между Ченалова и Янева.

В публичното пространство ще се завъртят и още няколко интриги с главен герой Лозан Панов, съчинени в лабораторията на Костов.

Възмездието обаче ще застигне всички онези, които взеха участие в безобразната приватизация, която лиши България от възможността да стане бяла държава.

Ивайло КРАЧУНОВ

Източник:БЛИЦ

loading...
loading...

Коментари

коментара

Подкрепете ни!

Ако харесвате сайта, моля харесайте го и във facebook

Powered by WordPress Popup