ТОП-НОВИНИ

The Bitbag: Няколко седмици до Трета световна война?! Русия, САЩ и Канада правят „неизвестни военни маневри“, случват се странни неща…

%d0%b8%d0%b7%d1%82%d0%b5%d0%b3%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d1%84%d0%b0%d0%b9%d0%bb

Напрежението между Русия и САЩ е толкова високо, колкото рядко е било в историята. Мнозина вече се опасяват, че до Третата световна война остават няколко седмици, ако се запази настоящата тенденция.

Русия вече започна де се подготвя за Трета световна война, като те изобщо не го и крият. Руските медии лансират тезата, че ядрената война може да е надвиснала над света, като най-очебийният пример за това е, че Путин е наредил 40 млн. руски граждани да участват в учения, отиграващи необходимите действия при евентуален ядрен удар.

Русия предупреди гражданите си да са готови за ядрена война със Запада

 Русия предупреди гражданите си да са готови за ядрена война със Запада

По-интересното е, че скорошни информации от САЩ привлякоха вниманието, показващи, че американците се подготвят точно както руснаците, или поне със сигурност нещо много странно се случва, като мнозина вярват, че всичко това е свързано с предстояща война, пише изданието The Bitbag.

Нещата са започнали с много съобщения, идващи от различни хора. Във всички съобщения се посочва, че са били чути сирени за въздушно нападение в целия град Сан Диего, щата Калифорния.

Но не са само сирените. Съобщава се и за множество бойни изтребители, видени в небето над Сан Диего. Дори е имало съобщения за множество хеликоптери, излетели от намираща се в близост военна база в Калифорния.

Но зловещите информации не са само от района на Сан Диего. Съобщения не само за сирени, но също така и за тежки експлозии е имало от град Такома в щата Вашингтон. Не е ясно какво е причинило експлозиите, но те са описвани като звук, много приличащ на артилерийски огън.

Бойни изтребители също така са били наблюдавани в щата Северна Каролина, като те били излетели от намиращата се в близост военновъздушна база „Сиймор Джонсън“.

Съобщения за неизвестни военни маневри не идват само от САЩ, но също от техния най-близък географски съюзник – Канада. Там сирени за въздушни нападения са чути в Онтарио. Сирените изглежда са идвали от база на канадските военновъздушни сили, позиционирана в района.

Източник:NEWS.BG


loading...

Коментари

коментара

Подкрепете ни!

Ако харесвате сайта, моля харесайте го и във facebook

Powered by WordPress Popup