ТОП-НОВИНИ

Ути скочи на една от съквартирантите: Децата ти трябва да се срамуват от теб! (СНИМКИ)

София, България
Ути Бъчваров

Ути Бъчваров
Войната срещу чалгата в Къщата на „ВИП Брадър” влезе в нова светлина. Замесени в нея са Ути и Емануела. На последните номинации готвачът я посочи за изгонване. Певицата обаче не му остана длъжна и го захапа за това, че преди години екипът му е „избушил” телефона на ПР-ката й да я канят да отиде в предаването му. „Колко е хитър. Влизам и почва да ме хейти, а твърдеше, че много ме харесва и затова трябва да му гостувам”, поясни Емануела.

От своя страна Ути я нападна жестоко:” Децата ти трябва да се срамуват от майка си и това, което прави”. „Когато имаш деца тогава ме съби”, захапа го певицата по най-болната му тема. „Плащам си осигуровките и имам право на мнение”, защити се Ути.

Певицата обаче излезе хитра и веднага го обсъди с останалите съквартиранти, но по тактичен начин. „Хитър е. Причисли се към Ирина и Лара, които са харесвани от вън и така те ще го избутат до финала. Той обаче ще ги наиграе и ще спечели”, убедена е Еми. Никой от останалите обитатели на Къщата обаче не й се върза и я остави да си говори сама.

Източник:БЛИЦ

loading...

Коментари

коментара

Подкрепете ни!

Ако харесвате сайта, моля харесайте го и във facebook

Powered by WordPress Popup