ТОП-НОВИНИ

Извънредно от Пирогов: Вижте какво е състоянието на пострадалите в кървавото меле на пътя деца

 169-145019-1_wide

Двете деца, които пострадаха по-рано днес при тежката катастрофа на пътя Мездра – Ботевград в района на с. Ребърково са настанени в „Пирогов“

Двете деца, които пострадаха по-рано днес при тежката катастрофа на пътя Мездра – Ботевград в района на с. Ребърково са настанени в „Пирогов“. Това съобщиха от медицинското заведение. Едното дете – 7-годишно момиче е докарано безсъзнателно състояние с т.нар. политравма (засягане на повече от една анатомична област). В нейния случай се касае за черепно-мозъчна травма – има фрактура на черепа с контузия на мозъка, открита фрактура на едното бедро и разкъсно-контузни рани по лицето и тялото. Дежурните спешни неврохирурзи и травматолози я оперират в момента.

Другото дете – 6-годишното момче има черепно-мозъчна травма с мозъчен кръвоизлив и голяма разкъсно-контузна травма на главата. Дежурните неврохирурзи оперират и него.

И двете деца остават за лечение в детската реанимация на университетската спешна болница „Пирогов“.

Припомняме, че мъж и дете загинаха при катастрофата на пътя Мездра – Ботевград в района на с. Ребърково. Сигналът за пътнотранспортното произшествие бе подаден около 12.30 часа. В автомобила са пътували още две деца, които са транспортирани в болницата.

 

Източник:бинюз


loading...
loading...

Коментари

коментара

Подкрепете ни!

Ако харесвате сайта, моля харесайте го и във facebook

Powered by WordPress Popup