ТОП-НОВИНИ

Без дори да подозираме! Светът е бил на косъм от тотално унищожение само преди месец!!!

Руската радиолокационна станция „Воронеж-ДМ“ засякла изстрелването им и за броени минути изчислила траекторията – в посока Сирия

Светът е бил пред ядрена война на 3 септември. Това разкри пред тв „Звезда“ генералният конструктор на на руската система за предупреждение при ракетно нападение Сергей Боев. Той споделя, че на 3 септември радиолокационната станция „Воронеж-ДМ“ е засякла изстрелването на две балистични ракети от Средиземно море.

Тогава Израел и САЩ са изстреляли две балистични цели от централната част на Средиземно море. Нещата изглеждали така, че след няколко минути ще бъде подаден сигнал до ядерното куфарче на президента на Руската федерация.

Но електронният мозък на радиоелектронният мозък на „Воронеж-ДМ“ изчислил за броени минути, че целта не лети към Русия, разказват за тв „Звезда“ разработчиците на системата.

„Траекторията на ракетите беше изчислена за броени минути. Това бяха експериментални американо-израелски ракети и станцията „Воронеж“ беше единствената, която ги откри. Това беше неочаквано за тези, които ги бяха изстреляли“, разказва Сергей Боев.

Руската система бързо изчислила, че изстреляните ракети се движат на изток – в посока Сирия.

От министерството на отбраната на Израел отначало отричали, че е имало изстрелване на ракети. Но след като руснаците публикували данните за осъщественото прехващане, признали, че са изстреляли две ракети-мишени тип „Anchor“ за съвместни изпитания заедно със САЩ на системата за противоракетна отбрана./ Епицентър

 

 

 

 

Източник:epicenter.bg


loading...

Коментари

коментара

Подкрепете ни!

Ако харесвате сайта, моля харесайте го и във facebook

Powered by WordPress Popup