ТОП-НОВИНИ

Извънредно! Борисов спря кортежа си на мост при тълпа млади ентусиасти! (СНИМКИ)

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Борисов спря кортежа си на мост при тълпа млади ентусиасти! (СНИМКИ)

Неочаквано и извън всякакви протоколни задължения, премиерът Борисов спря кортежа си на моста на Клисура, близо до Пловдив и се присъедини към тълпа млади ентуасиасти, дошли да скачат с бънджи.

Министър-председателят изскочи от служебното си возило в лежерно облекло – по анцунг и спортна фланелка и във видимо отлично настроение.

Неочакваната поява на първия мъж в държата тотално шокира младежите, събрали се на моста. Появата на Борисов вдигна още повече адреналина на смелчаците, дошли да се пробват в бънджи скоковете.

Докато наблюдаваше как се приготвят да скочат, Бойко Борисов бащински даваше кураж на пловдивската група, а на едно момиче, надвесило се над парапета, дори се скара: „Спри! Я бързо долу!“ Девойката го послуша тутакси.

Междувременно друго момиче, на чието гадже трябваше да скочи всеки момент, буквално се шашна – за кое по-напред да се вълнува: за живота на любимия си, или за близката среща с премиера.

В крайна сметка пловдивчанинът полетя надолу, после се изстреля нагоре, направи няколко салта и докато любимата му го следеше, премиерът неочаквано си тръгна, оставяйки цялата компания да гледа с недоумение височайшия кортеж.

 

 

 

 

Източник:ПИК
loading...

Коментари

коментара

Close