ТОП-НОВИНИ

Бесен скандал взриви ефира на Нова! Виден комунист попиля скандалния протестър Асен Генов за парите от чужди фондове!

Голям скандал избухна в ефира на Нова телевизия между скандалния протестър Асен Генов и бившия председател на Съюза на комунистите Костадин Чакъров. Двамата бяха поканени в сутрешния блок, за да коментират изказването на руския журналист и депутат Пьотр Толстой, който смело заяви, че „България може да я купим цялата“.Двамата не спираха да се нападат словесно, но страстите ескалираха, след като Чакъров обяви, че Германия е вкарала България в две световни войни. „Русия има интереси”, каза Чакъров и посочи, че още от времето на Екатерина Велика имало политика на защита на имперските й интереси. Германия ни била вкарала в две световни войни.

На Генов тези думи не му харесаха и си позволи да прекъсне опонента си, а Чакъров отвърна, че ако нещата продължават по същия начин, ще напусне студиото.

„Аз съм отгледан и възпитан от Българската комунистическа партия. Гордея се, че съм бил съветник на Тодор Живков“, обяви Чакъров.

„Аз, ако съм на мястото на американското посолство, ще ви извикам всичките и ще ви наритам. Вие с какво се финансирате? Получавате ли пари от чужди фондове“, попита бившият председател на Съюза на комунистите Асен Генов, който се измъкна с обяснението, че заработва като журналист. Къде и какво пише, обаче, не стана ясно.

Източник:БЛИЦ
 

loading...
loading...

Коментари

коментара

Подкрепете ни!

Ако харесвате сайта, моля харесайте го и във facebook

Powered by WordPress Popup