ТОП-НОВИНИ

Родни милионери ожениха сина си, Цеца и „Джипси кингс“ им пяха на уше (СНИМКИ)

Родни МИЛИОНЕРИ ожениха сина си, Цеца и "Джипси кингс" им пяха на уше (СНИМКИ)

Цеца Величкович и световноизвестната група „Джипси Кингс“ са били гвоздеят в програмата за сватбата на Николай Ташков – големия син на Гергана и Пламен Ташкови, собствениците на единствения в страната частен завод за производство на бронежителки в Костинброд

Цеца Величкович и световноизвестната група „Джипси Кингс“ са били гвоздеят в програмата за сватбата на Николай Ташков – големия син на Гергана и Пламен Ташкови, собствениците на единствения в страната частен завод за производство на бронежителки в Костинброд.

Тридневните тържества са се вихрили в хотела на Евелин Банев-Брендо в Лозенец. На милионерското семейство домакинът е предоставил целия комплекс, като се мълви, че дори и той самият е бил сред гостите. В нощта преди същинската сватба за тяхното добро настроение са се погрижили музикантите от „Джипси кингс“, а Цеца е била черешката на тортата на следващата нощ. Иконата на сръбския фолк е известна с това, че не приема ангажименти за частни партита за суми, по-малки от 20 000 евро.

Освен на Величкович, солидни хонорари родителите на младоженеца са броили и на Преслава и Нелина. Водещите на сватбата са били Драго Драганов-Драго Чая и актрисата Силвия Лулчева.

Милионерският син Николай Ташков и избраницата му Поли, която е бивша танцьорка, са сключили граждански брак на изнесен ритуал, директно на плажа към комплекса на Брендо. Украсата за тържеството е била на световно ниво. В чест на младото семейство мощна зоря е озарила небето над Лозенец.

 

 

Източник:Би Нюз


loading...
loading...

Коментари

коментара

Close