ТОП-НОВИНИ

ЖЕСТОК УДАР ЗА СТОИЧКОВ ЧАСОВЕ ПРЕДИ БЕНЕФИСА! Марадона няма да дойде!

 

Великият Диего Марадона, който се очакваше да бъде най-голямата футболна фигура в днешния шоу мач за 50-годишния юбилей на Христо Стоичков, няма да дойде в София заради работни задължения в Дубай.

От няколко години Дон Диего е спортен посланик в Емирствата, след като преди това за кратко води местния футболен отбор „Ал Васъл“. Световният шампион от Мексико-86 е ангажиран лично от принца на Йордания Али бин Ал Хюсеин, който налива мощно пали за развитието на футбола в Емирствата.

Справка показа, че миналата есен Марадона е подписал договор за 10 млн. долара, за да бъде лице на най-различни футболни събития в Дубай.

„Когато си обвързан с подобни пари, няма мърдане. Нищо чудно, че Марадона не може да се измъкне. Иначе разстоянието му е най-малкият проблем“, разясняват близки до Стоичков относно най-проблемната покана за юбилейния му мач.

В момента Марадона е патрон на футболен турнир за ветерани, в който тези дни дори взе участие. Именно заради него не може да пристигне в София за днешното грандиозно събитие на „Васил Левски“. Самият Дон Диего се е похвалил, че се намира в страхотна форма и се е очаквало да направи уникално шоу пред българската публика. В крайна сметка обаче железният договор с Али бин Ал Хюсеин го връзва в Дубай.

Заради ангажиментите му в Емирствата в миналото Дон Диего брал доста ядове и с половинката си Росио Олива, която е с 30 години по-млада. Русокоската не е искала да се установи при любимия си заради семейството си в Аржентина, пише „Всеки ден“. В същото време Марадона рядко пък имал възможност да пътува до родината.

До последно от антуража на Христо Стоичков се надявали, че Марадона ще може да нареди графика си, така че да пристигне за юбилейния му мач. Твърди се, че дори Ицата бил готов да осигури чартърния полет на аржентинската легенда.

До снощи нямаше ни вест, ни кост от Дон Диего, който бе първият в списъка с поканени още от края на миналата година. Самият Стоичков бил адски обиден, че Марадона му връзва тенекия. Двамата минават за приятели от едно време, като дори нашият взе участие в бенефиса на великия аржентинец през 2001 г. в Буенос Айрес. Ицата бил страшно засегнат и му изпратил сърдито съобщение по телефона, издават близки до българската легенда.

Източник:БРАДВА


loading...
loading...

Коментари

коментара

Подкрепете ни!

Ако харесвате сайта, моля харесайте го и във facebook

Powered by WordPress Popup