ТОП-НОВИНИ

Големият Христо Стоичков отправи съдбовно послание към българите!

 

Христо Стоичков дава пресконференция по повод шоуто на 20 май на Националния стадион „Васил Левски“. Заедно с него са Хосе Мария Бакеро, Иван Саморано, Даниеле Масаро и Пьотър Новак, предава Пик.

„Останаха няколко часа до това събитие, което избрахме да бъде в България. Искам хората да дойдат да видят един спектакъл. Не съм забравил откъде съм тръгнал. Избрахме и тази специална дата, каквато е 20 май. За мен ще остане паметна, както за България и най вече за дрийм тийма на Барселона, спечелвайки първата европейска шампионска титла през 1992 година“, каза Стоичков.

„Изключително съм щастлив и радостен, че днес имам възможността да представя част от бившите ми колеги, съотборници. Както и противници, с които останахме приятели извън терена. Затова сме подготвили нещо специално, хората ще бъдат изненадани, но няма да издаваме много от нещата“, допълни Камата.

„Този празник е за всички българи, не забравям, че съм тръгнал от тук. Аз винаги съм готов, така че…Готов съм до там, че сърцето да издържи, мускулите да издържат. Когато си по-умен на терена не знаеш как да се движиш. Ще покажем на хората какво сме научили. Щастлив съм, че отново ще бъда на терена с тези футболисти. Празникът не е само за нас, а за всички хора“, каза още Ицо.

 

 

 

Източник:БРАДВА


loading...

Коментари

коментара

Подкрепете ни!

Ако харесвате сайта, моля харесайте го и във facebook

Powered by WordPress Popup