ТОП-НОВИНИ

Кубрат Пулев потъна от срам заради Андреа (снимки)

kobrata

Кубрат Пулев умря от срам заради половинката си Андреа. Чалга дивата без никакъв свян се появи като лека жена на едно от най-важните събития за боксьора, а именно откриването на боксовия му клуб. Русокосата изпълнителка обаче не признава етикета и вместо да се облече както подобава, реши да сложи деколте, което да разкрие за пореден път силиконовите й подобрения. Вместо вниманието да е приковано към основателите на клуба, Кубрат и Тервел, Андреа обра погледите на всички, а на една от снимките Пулев не издържа и прикри с ръка напращелия силикон на любимата си.

„Недопустимо е да се яви на такова събития в този вид. Присъстваха едни от най-важните хора в държавата, дойде премиерът Борисов, кметът на София, Йорданка Фандъкова, министър Красен Кралев, Илияна Раева и още много видни гости. А нашата се е пуснала все едно ще ходи на участие в чалготека. Това е ужасно неуважение и липса на елементарно възпитание и вкус”, коментират възмутени присъстващи на събитието. Според запознати Пулев не веднъж е помолил Андреа да се облече прилично, но тя казала, че няма други дрехи и ще ходи с това което сметне за добре.

„Кубрат е свикнал с начина й на обличане, но другите хора не са длъжни да търпят това”, продължават да се възмущават присъствали на събитието.

 

 

ПИК

loading...

Коментари

коментара

Close