ТОП-НОВИНИ

Кадиров се закле: Ислямска държава ще е минало до нова година…!

Президентът-на-Чечения-Рамзан-Кадиров

Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров се закле, пред журналисти, че Ислямска държава ще бъде минало до нова година. САЩ от 1 година и половина бомбардират Ислямска държава, но само фиктивно, това което те не успяха или по-скоро не пожелаха да направят за толкова време, аз съм убеден,че ние можем да го направим само за няколко месеца в срок до нова и в това нещо мога да се закълна. Просто тази измислена и финансирана от запада терористична организация трябва да бъде унищожена ние не можем да допускаме подобни зверства да се случват в 21 век, не е никак да се допуска вербуването на младежи за тази война“, добави Кадиров. Припомняме, че по-рано днес се появиха информации в мрежата, че Путин подготвя армията на Кадиров за десант в Сирия. 

ap841398676419-e1395413493712

Руските части в Латакия унищожиха ислямска група, която се е опитала да проникне в зоната на тяхната база, предаде специализираният военно-политически новинарски сайт x-true.info.

Атаката на групировка „Джебхат ан Нусра“ е започнала рано тази нощ в 19:20 ч. Разузнаването на редовната армия в Сирия докладвало на руското спецзвено, че към тях се приближава отряд въоръжен с картечница, два миномета и джип. Превозното средство е спряло на около 200 метра от базата.

99999

За изненада на терористите, руските пехотинци им устроили чувал и след 4-минутна престрелка унищожили отряда, който се сражава под черните знамена на Ислямска държава. 32 нарушители са мъртви, се казва в кратко съобщение, поместено в руските медии.

В момента на довършващото се летище в Латакия има няколко руски самолета СУ,както и 2 транспортни, 6 танка и 4 военни хеликоптера.

Снимка от боевете до руската база

По-рано през деня са обстрелвали жилищни блокове в пристанищния град с ракети „Град“, предаде Regnum.Терористите са изстреляли над 30 ракети по центъра на града. В резултат на обстрела са загинали 14 души, от които седем са били деца. Повече от 40 души са ранени. Те са закарани в болница, където им се оказва медицинска помощ.

Американското разузнаване публикува снимки на руско-сирийското летище до Латакия. Фотосите ясно показват набъбващите сили на Руската Федерация там

 

 

източник:gonews7.wordpress.com


loading...
loading...

Коментари

коментара

Подкрепете ни!

Ако харесвате сайта, моля харесайте го и във facebook

Powered by WordPress Popup