ТОП-НОВИНИ

Tag Archives: зодии

Хороскоп 1 ноември: Празничният ден ще разсърди 3 зодии

1477976172-127332-632x358

София, България Празничният ден ще разсърди 3 зодии. Втор­ник е дос­та ус­пе­шен ден за Овните, а Вез­ни­те са неп­ред­ска­зуе­ми. Вижте какво ви очаква и вас!ОВЕН Втор­ник е дос­та ус­пе­шен ден. Днес мно­го от вас мо­гат да за­вою­ват фи­нан­со­ви при­до­бив­ки или да по­търсят раз­го­вор с на­чал­ни­ка си в служ­ба­та за по­ви­ша­ва­не на зап­ла­ща­не­то. Ос­вен всич­ки въз­мож­нос­ти денят ви но­си къс­мет. В ... Още »

Уникален хороскоп на Алена за 29.10.-05.11.2016 ! Вижте какво вещаят звездите! Овните да ….

horoskop-30

Овен Ще се изправите пред смесица от възможности и проблеми. Ще имате наистина много енергия, която може да използвате, за да поработите усърдно за реализирането на професионална цел или да се докажете в някаква област. Успеете ли да подплатите ентусиазма си със солидна доза труд, бихте могли да постигнете истински и значителен напредък или да се случи промяна, която не ... Още »

Хороскоп 28 октомври: Краят на работната седмица ще побърка 4 зодии

1477627392-127045-632x358

София, България Краят на работната седмица ще побърка 4 зодии. В петък Овните започват прекрасно и много от вас се чувстват напълно възстановени, а особени обстоятелства ще изпълват деня на Близнаците. Вижте какво ви очаква и вас! ОВЕН В петък започвате прекрасно и много от вас се чувстват напълно възстановени. Вероятно това усещане идва по специфични причини, свързани с вашата ... Още »

Много любопитно! Хората с тези 9 професии е най-вероятно да изневерят на половинката си

1477416192-ghhh

София, България Снимка: Shutterstock Изневярата на работното място е най-вероятна при тези професии и особено, когато се достигне определена ключова възраст, откри ново изследване, пише obekti.bg.Банкери, пилоти и лекари оглавяват списъка с професиите на изневеряващите. Изневярата е най-често срещана, когато служителите достигнат ключови рождени дни като 29 години, 39 години и 49 години, са установили още учените, които са извършили ... Още »

Хороскоп 25 октомври: Ужасен ден за 4 зодии!

1477368700-126718-632x358

София, България Звездите днес ще изправят на нокти 4 зодии. Мнозина от Телците са обезпокоени по причина разделяне с някакво притежание, а деловите ангажименти на Лъвовете са нож с две остриета. Вижте какво ви очаква и вас!ОВЕН Във вторник ще доказвате настойчиво правото си в службата и вероятно няма да мине гладко денят. Не влизайте в нескончаеми спорове, не се ... Още »

Хороскоп 24 октомври: Началото на седмицата ще стресира 5 зодии

1477282025-126598-632x358

София, България Началото на седмицата ще стресира 5 зодии. Голяма радост носи понеделник за осъществяване на желанията при много от Лъвовете, а за Козирозите е труден ден с объркани ситуации. Вижте какво ви очаква и вас!ОВЕН Трудно и напрегнато започва тази седмица за вас, с много съперничество и неяснота в службата. Професионалният ден ще бъде успешен за вас, но и ... Още »

Хороскоп 21 октомври: Краят на работната седмица крие неприятни изненади за 8 зодии

1467260630-horoskop

София, България Снимка: sanovnik.bg Краят на работната седмица крие неприятни изненади за 8 зодии.Близнаците ще срещ­на­е труд­нос­ти при бо­ра­ве­не­то с фи­нан­со­ви въп­ро­си, а Везните не трябва да поз­вол­ява­т на чувс­тва­та да над­де­леят над ра­зу­ма. Вижте какво ви очаква и вас!ОВЕН Не раз­чи­тай­те на род­ни­ни­те или чле­но­ве­те на до­ма­кинс­тво­то да пре­да­дат важ­ни­те лич­ни съоб­ще­ния, кои­то сте ос­та­ви­ли. Те най-ве­роя­тно ще ги ... Още »

Хороскоп 20 октомври: Денят ще поизпоти 7 зодии!Трудности очакват…

1476935926-126223-632x358

София, България Денят ще поизпоти 7 зодии. Чет­вър­тък е прек­ра­сен ден за Овните, а труд­нос­ти от про­фе­сио­на­лен ха­рак­тер съ­пътс­тват чет­вър­тъ­ка на Лъвовете. Вижте и вас какво ви очаква.ОВЕН Чет­вър­тък е прек­ра­сен ден за вас. Има­те доб­ри въз­мож­нос­ти за де­ло­ви дей­ствия и ще осъ­щес­тви­те сре­щи в об­щес­тво­то или с хо­ра от ва­шия про­фе­сио­на­лен бранш. Ще има­те зат­руд­не­ния в биз­нес кон­так­ти­те си ... Още »

Седмичен хороскоп: Любовни трепети и приятни изненади за част от зодиите

1475204073-astrologia-3

София, България Много промени и обрати очакват зодиите през следващата седмица. Някои от тях ще изпитат любовни преживявания, а за други ще има приятни изненадиОвен През тази седмица се обличайте топло и се пазете от настинки, за да не преминат в по-сериозни заболявания. Звездите препоръчват на представителите на знака Овен да посветят седмицата в грижи за здравето си. Периодът е ... Още »

Хороскоп: Ето на кои зодии ще им върви в неделния ден

1476590275-1468470008-astro

София, България Неделята ще е приятен и успешен ден. Възползвайте се от добрите условия, които ви предоставят звездите и ще постигнете максималното. Ето какво ви очаква на 16 октомври.ОВЕН Неделя се характеризира с успешни сделки и печалби. Възможни са преговори, обсъждания или съвещания с финансова насока, където определено изпъква вашата позиция, а действията ви носят удовлетворителни за вас резултати. Професионално ... Още »

Подкрепете ни!

Ако харесвате сайта, моля харесайте го и във facebook

Powered by WordPress Popup