Независим експерт: Българския политически елит трябва да бъде сменен!

публикувана на 14.11.2017
Твърде отдавна, нееднократно и на много висок глас, българският народ оповестява едно свое желание, което от гледна точка на Конституцията има силата на ЗАКОН.
Това народно въжделение е изразено съвсем ясно и категорично. Волята на българските граждани е днешният политически „елит“ да бъде сменен.
До такъв извод стигна и проведената тези дни в София Национална конференция, чиято тема бе: „Сигурността на България в многополярния свят“. Организатори на този изключително важен форум, който единствен засега отговаря на коренните интереси на българската държава и българския народ, са Национална асоциация „Сигурност“ и Гражданско сдружение „МОРАЛ“.
На събитието присъстваха представители на Президентството, на Министерството на отбраната, на Държавна агенция национална сигурност, на Служба „Военна информация“ и много други заинтересувани държавни и граждански организации.
Всички знаем какви са причините стария политически„елит“ да бъде не просто сменен, а направи изгонен от българската политическа сцена. И тези причини бяха много ясно откроени на проведената национална конференция, която пряко обсъжда националната сигурност на държавата ни.
Първата и най-важна причина е, че сегашните управници на страната се продадоха. Те отдавна не служат на националните интереси на България. Те са просто пионки, които служат на интересите на чужди държави.
Всички знаем, че Вашингтон и Брюксел диктуват своята воля на правителството и парламента, без изобщо да се церемонят. Примери в това отношение има хиляди. Нееднократно сегашният „български“ премиер Борисов е заявявал, че трябва „началниците“ да се разберат, а ние ще изпълняваме техните решения.
Това абсолютно не може да бъде официална българскапозиция. Пред очите ни е вдъхновяващият пример на Унгария, Чехия и Словакия, които бранят своите национални интереси с всички средства. Включително и с открит отказ да се подчиняват на прищевките на брюкселските и вашингтонски бюрократи и „бизнесмени“.
Но днешното „ръководство“ на България не само служи на чужди държави. То служи на чужди държави, чиито интереси са коренно противоположни и дори враждебни, спрямо нашата държава и нашия народ. Може би някой ще помисли, че това е твърде пресилено.
Но не е! То е самата истина. Защото неоспорим факт е, че от 28 години ние се намираме на дистанционно управление от САЩ и ЕС.
..
Източник: http://www.budnaera....

Популярно