Мързелива смес от три съставки връща радостта от движението

публикувана на 14.11.2017
Когато минете 40-те, и особено когато дълго време сте обездвижени, радостта от движението я няма .Радостта от движението я няма, защото ставането от стола е трудно. И освен трудно, често е съпроводено от болки.
При това положение, първите няколко крачки, които правите, най-често са сковани, малки, трудни и болезнени. Дали има начин да се предотврати това страдание?
Джинджифилът е естествено ефективно лекарство, чиито противовъзпалителни свойства са доказани отдавна. Дори в древен Китай джинджифилът е широко използван за облекчаване на болката.
Джинджифилът помага да се облекчи състоянието на артрит, премахва досадните мускулни болки и главоболието. Помага и при болка в коляното и в ставите на пръстите на ръцете, ускорява и кръвообращението.
Има много начини за прилагане на джинджифил с ползи за здравето. Някой го добавят в храната под формата на прах, друг пие джинджифилов чай сутрин. Днес ще ви предложим едно малко по-различно приложение на джинджифила, което ще ви помогне да ставате от стола без болка, и да се насладите пълноценно на радостта от движението.
Какво е джинджифилов компрес и как да го използвате?
Джинджифилов компрес е ефективен инструмент за лечение на мускулни болки и облекчаване симптомите на разширени вени, навяхвания и дори ревматизъм. Като активна съставка, джинджифилът предизвиква усещане за парене и също така повишава температурата на тъканите. Не се притеснявайте, защото това е начина, по който този полезен корен действа.
Компресираните компоненти проникват дълбоко в кожата и премахват основната причина за болка. Когато колянната става ви боли или имате болка в глезена, ще се почувствате много по-добре, ако поставите джинджифилов компрес върху крака си.
За да подготвите джинджифилов компрес, ще ви трябват следните съставки
70 г корен на джинджифил
2 супени лъжици морска сол
4 скилидки чесън
ПОДГОТОВКА
..
Източник: https://lekuva.net/1...

Популярно