Разкриха най-голямата лъжа в историята на човечеството! САЩ излъга за 11 септември!

публикувана на 14.11.2017
Бивш агент от ЦРУ и бивш служител на ФБР направиха повече от скандални разкрития пред целия свят.
И двамата, вече бивши служители, са участвали в разследването на атентата от 11 септември. Именно те направиха скандалното изказване в ефир, че САЩ са свързали Ирак с атентата чрез един куп измами!
По думите на бившият разследващ от ФБР, водача на уж иракските похитители от 11.09.01. изобщо не е имал никаква свръзка в Чехословакия.
Както знаем, това бе официалното твърдение на САЩ, което беше и главното доказателство, че именно Ирак стоят зад атентата.
Вече над едно десетилетие след атентата, обаче, медиите в Щатите нямат чак толкова голям контрол и монопол от управляващите, които контролираха информацията за случилото се на тази трагична за човечеството дата и това, какво точно се говори на обществото по тази тема.
Сега, обаче, САЩ постигнаха своята цел спрямо Ирак и минаха на съвсем друг принцип. Две от най-големите медии на континента, обаче, упорито започнаха да разкриват малко по малко цялата истина за събитията около 11.09.2001г.
Пред „MSNBC” бившият агент на ФБР – Марк Росини разказа и оповести за една от най-големите лъжи в историята на човечеството!
Пред цяла Америка, той представи абсолютно категорични доказателства, които по всяка вероятност затвърждават тезата, че САЩ е излъгал за атентата. По думите на Росини стана ясно, че уж водачът на похитителите (Мохамед Атта) е слаб.

Популярно