Цялата рода е в ступор! Иван се влюби в 80-годишна жена и се венча за нея! Най-шокиращо обаче е, че

публикувана на 14.11.2017
Във Виница, Украйна, 22-годишен мъж се венча за 80-годишната сестра на баба си. Сватбата се състоя два часа след като влюбените подадоха необходимите документи, за да се извърши церемонията, съобщава Блиц.
Сватбеният ден съвпадна с датата, на която той и баща му занесоха документите в градския комисариат, за да свидетелстват, че не може да отиде на военна служба в Донбас, предават украински медии.
На 25 октомври украинецът получил призовка за армията, а на 31 октомври, след сватбата, той не празнувал, ами решил веднага да отиде при военните. Младоженецът заявил пред наборната комисия, че е женен за инвалид и поради тази причина не трябва да припарва до бойни действия като им показал и брачното свидетелство.
"Наборникът бе доведен от собствения му баща, който заяви: "Той няма да отиде в армията, защото е женен и жена му е инвалид първа група".
Това ме порази най-много", разказа Александър Данилюк - военен комисар към Министерството на отбраната на Украйна.
Според думите на бащата на младоженеца, той много харесва и се радва на невестата си. Макар че бракът е регистриран, военните имат намерението да го оспорят в
съда, защото имат основания да го смятат за фиктивен. Те са убедени, че по този начин жителят на Виница се е опитал да избегне службата в армията.
"Бракът се явява фиктивен, ако двамата са се обвързали без да имат всъщност намерението да създават семейство и да изпълняват задълженията си на съпрузи", коментира служител от съда.

Популярно