Зла прокоба преследва Бате Николай! Черен джип Мерцедес помете актьора

публикувана на 14.11.2017
Втори джип блъска обичания от няколко поколения българи Бате Николай. Джигитът бил с мерцедес и оставил актьора да лежи на земята със счупена капачка.
„Излязох от комата. Чувствам се отлично, пълен съм с енергия. Ще отворя нова клиника по психо- и и смехотерапия в Александровска болница, сподели Бате Николай, цитиран от „Телеграф“.
По думите му след поредния инцидент изпаднал в кома и 15 дни бил между живота и смъртта. Бате Николай разказа, че е претърпял пореден инцидент на пътя. Жестока катастрофа преди месец е вкарала актьора за няколко седмици в болницата в Ихтиман.
„Джип с марка „Мерцедес“ ме блъсна и ме остави да лежа със счупена капачка на коляното“, допълва актьорът. Той е категоричен, че лошият му късмет все още не го е оставил, но не губи надежда, че всичко ще се оправи.
В момента Професор Коко чака да получи парите от своето обезщетение заради миналогодишния инцидент във Вакарел, част от които най-вероятно ще инвестира в своята нова клиника.
Припомняме, че той беше нападнат вечерта на 22 юли миналата година. Актьорът и любимец на децата разкри, че се чувства много добре.
Бате Николай е много щастлив, защото в момента работи по отварянето на нова клиника по психо- и смехотерапия в Александровска болница. „Досега имаме събрани 30 милиона лева, като това ще бъде единствената подобна клиника на Вселената.
Сега се занимавам само с това и мисля, че клиниката ще бъде открита около средата на месец януари следващата година.
..
Източник: https://www.blitz.bg...

Популярно