В българия е икона, какво му пука, че е на 62! Трета рожба за най-обичания комик и младата му съпруг

публикувана на 13.11.2017
Актьорът Роуън Аткинсън ще става отново баща на 62 години, съобщи в. "Мирър".Приятелката на актьора Луиз Форд, която е на 33 години, очаква първото им дете.
То е трето за Роуън Аткинсън. Бебето трябва да се роди в началото на следващата година.
Синът на Роуън Аткинсън, който се казва Бен, е на 23 години, а дъщеря му Лили - на 21. Те са от брака му със Сунетра Састри.
Роуън Аткинсън се сближи с Луиз, която играе Кейт Мидълтън в сериала "Уиндзорите", през 2014 г., след като се раздели със съпругата си. Той се разведе следващата година.
Състоянието на Роуън Аткинсън, прочул се с ролята на Мистър Бийн, се оценява на 70 милиона британски лири, припомня БТА.През октомври 2018 предстои да излезе екшън комедията "Джони Инглиш 3" (първа трилогия на Аткинсън - след "Джони Инглиш" от 2003 и "Джони Инглиш се завръща" от 2011), в която героят му се завръща, за да спаси света отново.
Компания ще му правят Олга Куриленко, Бен Милър и др. под режисурата на северноирландеца Дейвид Кер.Роуън Аткинсън съвсем не е най-възрастният актьор, станал баща.
Робърт де Ниро започна отново да сменя пелени на 68 години, Стив Мартин - на 67. Режисьорът и продуцент Джордж Лукас стана баща на 69 години, певецът Мик Джагър - на 73, колегата му Рони Ууд на 68.

Популярно