Ники Кънчев хвърли бомба за новия сезон на Биг Брадър, вижте пълен списък на ....

публикувана на 13.11.2017
Очаква ни един доста интересен сезон. Това заяви в ефира на Нова телевизия Александра Сърчаджиева, която бе в студиото на "Здравей, България" заедно с Ники Кънчев.
Двамата разкриха неподозирани неща за новия сезон на "Биг Брадър", който започва довечера, но не казаха имена на участници. "На фона на този изключителен финал, сега всичко започва отново.
Нова къща, нови съквартиранти, но стари водещи. Mosat Wanted така търсят престъпниците в чужбина. Тези участници са били най-ярка следа във форматите, в които са участвали", заяви Ники Кънчев..
"Ние пуснахме няколко следи и се надяваме да насочим самите хора сами да се сетят кой ще влезе. Всички 12 съквартиранти ще влязат довечера. Ще започне с една интересна мисия", каза Сърчаджиева.
"Захажаева дали ще влезе. Заради репликата на руски от рекламата си мисля за нея", запита Виктор Николаев, но не получи отговор. "Държа да отбележа, че това са опитни играчи.
Имаме човек, за първи път в историята на шоуто, който по собствени пътища е издирил кои ще участват, установил е самоличността им и се е подготвил. Знае кои са слабите им страни и сигурно още от довечера ще започне да провокира", каза Ники Кънчев.
"Всеки един от участниците довечера влиза с подготвена стратегия. От всички участници, които са били във формата, повечето искат да влязат отново във формата", добави той.
Въпреки че двамата водещи се опитаха да скрият списъка с имената на влизащите довечера в Къщата звезди, вече знае всички знаменитости, които ще радват зрителите от малкия екран през следващия месец.
..
Източник: https://www.blitz.bg...

Популярно