Защо труповете в Европа престанаха да се разлагат!?

публикувана на 13.11.2017
Тази страшилка разказа медикът уролог Михаил Советов на проведения в Москва първи всеруски форум на лекари, които практикуват суровоядство и вегетарианство
В момента гробарите в Европа имат проблем – труповете не се разлагат за онова време, в което са се разлагали преди. След определения срок гробарите копаят за ново погребение и се натъкват на… неразложени трупове.
Причината за това? Бактериите, които разлагат плътта, не се справят със задачата си. Причината е в храненето на погребаните.
Преди 20 години храненето на европейците кардинално се промени, у нас – може би промяната в храненето ни започна преди 15 години.
Храната ни е основно химическа – синтетична, ненатурална. В храните се добавя огромно количество химически съставки – консерванти, оцветители, ароматизатори, вкусови добавки.
Тези добавки унищожават бактериите, за да се удължи срокът на продуктите.
Тези химикали са описани на етикетите, те са разрешени за употреба, но нито един от тях не е проверен доколко е съвместим с другите вещества.
В опитите вземат един идеален човек, дават му малка доза от химикала, виждат, че в организма му всичко е наред, значи тази добавка може да се яде от всички. Никой не е изследвал какво се случва със здравето на човека, ако изяде три, четири, пет… десет химикала.
..
Източник: http://www.budnaera....

Популярно