Сватба на годината: 22-годишен украинец се ожени за 80-годишната сестра на баба си, причината е смай

публикувана на 13.11.2017
Във Виница, Украйна, 22-годишен мъж се венча за 80-годишната сестра на баба си.
Сватбата се състоя два часа след като влюбените подадоха необходимите документи, за да се извърши церемонията.
Сватбеният ден съвпадна с датата, на която той и баща му занесоха документите в градския комисариат, за да свидетелстват, че не
може да отиде на военна служба в Донбас, предават украински медии, цитирайки местния сайт виннiца.инфо. На 25 октомври украинецът получил призовка за армията, а на 31 октомври, след сватбата, той не празнувал, ами решил веднага да отиде при военните.
Младоженецът заявил пред наборната комисия, че е женен за инвалид и поради тази причина не трябва да припарва до бойни действия като им показал и брачното свидетелство. "Наборникът бе доведен от собствения му баща, който заяви: "Той няма да отиде в армията, защото е женен и жена му е инвалид първа група".
Това ме порази най-много", разказа Александър Данилюк - военен комисар към Министерството на отбраната на Украйна. Според думите на бащата на младоженеца, той много харесва и се радва на невестата си.
Макар че бракът е регистриран, военните имат намерението да го оспорят в съда, защото имат основания да го смятат за фиктивен. Те са убедени, че по този начин жителят на Виница се е опитал да избегне службата в армията.
"Бракът се явява фиктивен, ако двамата са се обвързали без да имат всъщност намерението да създават семейство и да изпълняват
..
Източник: https://www.blitz.bg...

Популярно