Кръшкачът Стоян Алексиев иска прошка от жена си в Рим

публикувана на 11.11.2017
Стоян Алексиев отново е спечелил сърцето на съпругата си след изневерите с 44 години по-младата от него Ивана, научи „Ретро“.
Похотливият актьор и законната му жена Надежда са били на романтично пътешествие за двама в Италия през последните дни на октомври.
Воаяжът бил иницииран от екранния д-р Генадиев, който търсел начин да се реабилитира пред майката на децата си. След публичното унижение, на което я подложи,
бъркайки в гащите на младата си любовница насред центъра на София, Алексиев решил да изпълни дългогодишното й желание да види Рим.
За пътуването наскоро пенсионираният актьор пръснал шестте си брутни заплати, които получил като награда за стажа. Въпреки че продължава да е част от трупата на Народния театър, Стоян вече се облажвал и с пенсия.
„Тъкмо парите ще му стигат да издържа и жена си, и любовница“, шушукали колегите му.
В Италия със съпругата му обиколили най-знаковите обекти, сред които Колизеума и фонтана Ди Треви. През цялото време се държали за ръце и демонстрирали близост, сякаш третият човек помежду им никога не се е появявал. Надежда се чувствала на седмото небе и изобщо не повдигала темата за кръшкането на мъжа си.
Макар да са представители на старата генерация, за която бракът е институция, двамата имали отворена връзка, която всъщност поддържала пламъка помежду им. Колегите на Надежда в консултантската фирма, където работела, недоумявали как досега не го е изпъдила след всичко, което й е причинил.
..
Източник: http://retro.bg/krsh...

Популярно