Войната между bTV и Нова телевизия пак се разгаря, вкарват Зуека и Рачков по спешност в...

публикувана на 10.11.2017
Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков са влетели по спешност в актьорския състав на най-новия сериал, който Нова тв снима.
Историята е за пишман полицаи и ще бъде пълна с до болка изтъркани физиономии, набързо събрани и ангажирани в последния момент с единствената цел да крадат рейтинг от bTV, шушукат запознати, пише в. "Уикенд".
Не е нужно да се гледа готовият сериал, за да стане ясно, че "Полицаите от края на града", който ще тръгне по Нова тв от Нова година, е скалъпен набързо. Достатъчно е само да се погледне съставът от артисти, за да стане ясно, че е събран от най-близките кръгове на Магърдич Халваджиян, който очевидно не е имал време за обмисляне и подбор кого да покани.
Фактът, че е взел всички водещи от "Господари на ефира", сам по себе си говори, че се наложило на пожар да се звъни на тези, които държи в позиция "Готови" и очакване да каже "Старт!".
Герасим Георгиев - Гери, Румен Угрински и Милица Гладнишка са абонирани за всички проекти на Халваджиян и новият сериал не прави изключение. Специалното участие на Зуека и Рачков пък е гвоздеят на програмата, който отсега дава да се разбере, че на зрителя ще му бъде предложено нещо
като "Пълна лудница", само че героите ще бъдат униформени.
Все още не е официално обявено, но се очаква Албена Михова да се присъедини към екипа и с нея картинката ще стане наистина като в "Пълна лудница" и "Господари на ефира".
Стефания Колева, която вече е подписала с продукцията, скоро не е била на екран и ще стои сравнително интересно, но единственото наистина оригинално решение е изборът на Кристиян Милатинов, който до момента се е изявявал основно като манекен. Той вероятно много бързо ще се превърне в секс символ, стига "Полицаите" да се задържат в ефира достатъчно дълго, за да го запомнят зрителките.
..
Източник: https://www.blitz.bg...

Популярно