Лоши новини за Лора Крумова. Водещата легна под ножа. Ето каква е диагноза

публикувана на 10.11.2017
Неотдавна Лора Крумова се изправила пред сериозен здравословен проблем, свързан с очите й. Състоянието на нейното зрение било толкова влошено, че се наложило журналистката да превъзмогне страха си от болнични заведения и да легне под ножа.
Очните проблеми я преследвали още от детска възраст, когато носела очила с рекордно висок диоптър.
Болестта била наследствена, но докторите имали надежда, че с годините ще отшуми. Това не се случило и когато Крумова започнала да работи в телевизията, сменила очилата с лещи, които изглеждали по-добре пред камерата.
Забременявайки обаче, овладеният дотогава проблем се задълбочил и лекарите я стресирали, че е възможно да загуби зрението си, особено ако реши да ражда по естествен път.
Единственият изход за в бъдеще била лазерната операция, която се определя като безболезнена. Лора била наясно с цялата процедура, но страхът й бил толкова голям, че едва не си навлякла още по-тежка диагноза.
От паниката тв звездата напрегнала до скъсване нервите си и се разминала на косъм с лицева парализа. Специалистите я отървали от последствията, но възстановителният период също я съкрушил. Крумова получила категорична забрана да носи грим, а предвид нейната професия това било невъзможно.
След много разговори с докторите все пак склонила да се появи в ефир без макиаж, а смелостта й коствала хиляди подигравки.
Журналистката изпитвала панически ужас от болници и поликлиники и с мъка ги посещавала дори когато ставало дума за здравето на детето й. Обикновено го поверявала на някоя от двете баби, които й помагали в отглеждането.

Популярно