Изненада на метри от финала във ВИП Брадър, влиза една от най-големите родни фолк фурии!

публикувана на 09.11.2017
Тази вечер, в последния дейли епизод на VIP Brother 2017, Съквартирантите за първи път ще се сблъскат с реалността, защото ще чуят мнението на зрителите.
Освен това финалистите ще отворят сърцата си, за да подкрепят една благородна кауза, а прекрасната Анелия ще влезе в Къщата,
за да им разкаже повече за нея. Само ден преди големия финал, Съквартирантите ще се изправят очи в очи с хората, благодарение на които стигнаха до него.
Всеки финалист ще има определено време, в което да говори със своите фенове, за да получи от тях подкрепата, от която се нуждае преди последната крачка в шоуто, или пък забележки за своето представяне.
Зрителите ще влязат в най-известната Къща и ще предизвикат цунами от силни емоции във финалистите, но тези емоции няма да бъдат единствено положителни.
Коя звезда се почувства засегната от мнението на зрителите, предстои да разберем.Преди да се впуснат в последната си мисия за сезон 2017 на VIP Brother, звездите ще получат една благородна задача.
Те ще трябва да отговарят на въпроси, които имат за цел да запознаят зрителите с проблемите, свързани с изоставени и бездомни кучета, както ѝ с възможността всеки желаещ да си осинови такова.
За да разкаже повече за тази прекрасна кампания, певицата Анелия ще прекрачи прага на Къщата, а настроението ще бъде допълнително повдигнато и благодарение на малките четириноги приятели, които също ще се присъединят към звездната компания. Дали някое от тях ще си намери стопанин от Къщата, ще разберем още тази вечер.
..
Източник: https://www.blitz.bg...

Популярно